Okulumuz bünyesinde Doğa ve Çevre konulu şiir yarışması düzenledik.Yarışmada 1. olan öğrencimizi tebrik ederiz.

Eko Okul Timi ocak ayının en temiz sınıfı olarak 5B sınıfını seçti.Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Eko Okul timi Aralık ayının en temiz sınıfı olarak 5A sınıfını seçti.Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Eko Okul Timi Kasım Ayının En Temiz Sınıfı olarak 7C sınıfını seçti.Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Eko Okul Timi sınıflarda geri dönüşümle ilgili bilgi verdi,daha sonra video izletildi.

Enerji tasarrufu haftasıyla ilgili pano hazırladık .

Öğrencilerimizle atık malzemelerden maketler yaptık ve ingilizce sokağı oluşturduk.

Öğrencilerimiz “geri dönüşüm”, “çevre”,  “doğa” ve “sıfır atık” denildiğinde akıllarına gelen kelimeleri yazdılar. Daha sonra bu kelimelerle kelime bulutu oluşturdular.

Atık malzemelerden saksı tasarladık ve sınıflarımızı renklendirdik.

Okulumuz bünyesinde Aralık ayından itibaren mavi kapak toplama kampanyası başlatılmıştır. Toplanan kapaklar sene sonunda belediyeyle irtibata geçilerek teslim edilecektir.

Öğretmenlerimize projemizi açıkladık ve amaçlarını anlattık

Öğrencilerimiz atık malzemelerden müzik aleti tasarladılar.

Öğrencilerimiz kağıdın nasıl yapıldığını araştırdılar.

Öğrencilerimiz yaratıcı yeteneklerini kullanarak atık kartonlardan ürün tasarladılar.