SORU VE DENEME TAKİP ÇİZELGELERİ

Sınava hazırlanmak, çalışmak demek istatiksel olarak çok fazla soru çözmek değildir. Verimli ders çalışma nitelikli soru çözmek, eksikleri belirleyip telafi etmektir. Soru çözümü ve deneme sınavları öğrencilerin çalışmalarının etkili ve verimliliğini değerlendirme konusunda bize fikir veren ölçme araçlarıdır.  Soru çözme ve deneme sınavı yapmaktaki amaç öğrencilerin ilerleyişini izlemektir. . Bu ilerleyişi somut bir şekilde görmek ve uzun vadede değerlendirme yapabilmek için takip çizelgeleri kullanılmalıdır. Ayrıca çizelgeler zamanı daha iyi değerlendirmemizi kolaylaştırır.

LGS SORU TAKİP ÇİZELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

LGS DENEME SINAVI TAKİP FORMU İÇİN TIKLAYINIZ.

"İnsan fırsatların gelmesini bekler, fırsatlar da insanın gelmesini. Fırsatlar bekler, insanlar bekler: Kazanan hep mazeret olur." Paulo Coelho

"En güçlü iki savaşçı sabır ve zamandır." Tolstoy

Yayın: 29.04.2021 - Güncelleme: 10.10.2021 16:46 - Görüntülenme: 335