ZONGULDAK / ALAPLI - Karşıyaka Ortaokulu

HAREZMİ EĞİTİM MODELİ VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Harezmi Eğitim Modeli" projesi kapsamında 22 kasım tarihinde 5.sınıf velilerimize yönelik  bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Eğitim öncesinde okulumuz öğretmenleri Nurşen Duygu Sazoğlu (İngilizce), Murat Turhan(Sosyal Bilgiler),  Enis Sarı(Bilişim Teknolojileri), Vahit Uludağ ( Fen Bilimleri)  Necati Uslu (Matematik) , İbrahim Özkan(Beden Eğitimi)  5/A ve 5/B  sınıf öğrencilerilerine yönelik eğitimin içeriği ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapmış ve katılım sağlayan öğrenciler belirlemiştir.

Programa katılım tamamen öğrenci talepleri ile gerçekleşmiş olup, eğitim saati olarak  Çarşamba günleri 15.30 olarak belirlenmiştir. 2 ders saati olarak planlanan eğitimde ders öncesi görevli olan öğretmenler, hazırlık toplantılarını gerçekleştirmektedir ve öğrencinin derste aktif katılımı sağlanması ile  tamamlanacak olan ders sonrasında ise değerlendirme toplantıları yapılmaktadır.

11-12-202311-12-2023

Yayın: 11.12.2023 - Güncelleme: 08.01.2024 19:46 - Görüntülenme: 77